FINNISH SECURITY AWARDS


by Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti

FINNISH SECURITY AWARDS 2021

 

Vuoden turvallisuuspalkinnot on myönnetty esimerkillisille osaajille ja suunnannäyttäjille.

 

 

VUODEN TURVALLISUUSTUTKIJA -palkinto on myönnetty Poliisiammattikorkeakoulun tutkijalle Vesa Huotarille. 

 

 

VUODEN TURVALLISUUSKONSULTTI -palkinto on myönnetty jo yli 30 vuoden ajan konfliktinhallinnan ja haastavien asiakaskohtaamisten parissa työskentelevälle Sami Salliselle.

 

OHTO eli Oikein Hyvän TurvallisuusOivalluksen innovaatiopalkinto on myönnetty Saku Tauriaisen kehittämän SaRa-kouran tuotekehitystyölle.

 

TULEVAISUUSPALKINTO on myönnetty Senaatti-kiinteistöjen turvallisuusyksikölle. Palkinnon vastaanottivat valvomoesimies Teemu Rondell (vas), turvallisuuspäällikkö Matti Koskinen, turvallisuusjohtaja Tuomas Lehmusmetsä ja turvallisuuspalvelukeskuksen päällikkö Pia Leivo .

 

 

ELÄMÄNTYÖPALKINTO myönnettiin Finanssiala ry:n turvallisuusjohtajan tehtävästä eläkkeelle siirtyneelle Risto "Joppe" Karhuselle, joka on tehnyt laaja-alaista turvallisuutstyötä viranomaisten parissa, elinkeinoelämässä ja vakuutussektorilla.

 

 

VUODEN TURVALLISUUSYRITYS -palkinto myönnettiin Twig Com oy:lle, joka on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä henkilö- ja paikannusturvallisuusteknologiaa kehittäviä yrityksiä. Peräti 95 prosenttia yhtiön tuotannosta menee vientiin. Palkinnon vastaanottivat myyntijohtaja Tomi Raita ja liiketoiminnan kehityspäällikkö Jane Lindell.

 

 

VUODEN TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ -palkinto myönnettiin Palvelukeskus Helsingin turvallisuuspäällikölle Olli-Pekka Klingille pitkäaikaisesta ja laaja-alaisesta turvallisuutyöstä niin pörssiyritysten parissa kuin kaupungillakin.

 

 

TURVALLISUUSTYÖN VAPAAEHTOINEN -palkinto myönnettiin kahdelle taholle: Naisten valmiusliitolle ja Jari Heikkilälle. Naisten valmiusliiton puolesta palkinnon vastaanotti liiton pääsihteeri Pia Lindell (ylempi kuva). Naisten valmiusliiton parissa turvallisuustyötä harjoittaa yli 100 000 naista. Jari Heikkilä on tehnyt yli

12 500 tuntia palokuntanuorten kanssa vapaaehtoista työtä 42 vuoden ajan.

 

 

VUODEN TURVALLINEN ORGANISAATIO -palkinto myönnettiin Linnamäen huvipuistolle erinomaisesta turvallisuuden huomioimisesta. Palkinnon vastaanottivat Linnanmäen turvallisuusesimies Kim Koort (vas) ja turvallisuuspäällikkö Vesa Sell, sekä Lasten Päivän Säätiön palvelu- ja yritysvastuullisuusjohtaja Satu Orismaa ja Linnanmäen viestintäpäällikkö Juuso Vainio.

 

VUODEN TURVALLISUUSTEKO -palkinnon sai  K-Marketien kiusaamisvapaa vyöhyke. Palkinnon vastaanottivat idean "isä", K-Market Tervapadan kauppias Ville Kestilä (vas), K-Market-ketjun markkinointijohtaja Anne Weide ja toimitusjohtaja Jesper Åberg.

 

TURVALLISUUSYHTEISTYÖN EDISTÄJÄ -palkinto myönnettiin Kaarina Suhoselle, joka on toiminut kokonaismaanpuolustuksen parissa jo yli 30 vuoden ajan ja on muun muassa aiemmin toiminut Naisten Valmiusliiton pääsihteerinä.