FINNISH SECURITY AWARDS


by Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti

Sponsorit 2021

Jokaista Finnish Security Awards -turvallisuuspalkintoa sponsoroi merkittävä turvallisuus- ja/tai riskienhallinta-alalla toimiva yritys tai oppilaitos.

Bosch Security and Safety Systems

 

Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia maailmassa. Sen palveluksessa oli vuoden 2020 lopulla noin 395 000 työntekijää, ja konsernin liikevaihto oli 71,5 miljardia euroa. Osana Bosch-konsernia toimii Bosch Security and Safety Systems, joka toimii Vuoden turvallisuuskonsultti -palkinnon sponsorina. 


Boschsecurity.com

Certego oy

Certego on Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisujen toimittaja. Yritys tarjoaa kaiken kattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja sekä niiden kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut yrityksille ja julkisyhteisöille. Certego toimii 17 paikkakunnalla Suomessa ja 80 paikkakunnalla Pohjoismaissa. Certego oy toimii Vuoden turvallinen organisaatio -palkinnon sponsorina.


certego.fi

FSM oy

 

Suomen johtava turvatekniikan, verkkotuotteiden ja ammattivideolaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike on toiminut turvallisuusalalla jo vuodesta 1991. FSM on suomalainen perheyritys ja toimii strategisena hankintakumppanina suomalaisille turvallisuusalan toimijoille ja sähkötukkuliikkeille. Toiminnan kulmakivinä ovat asiakaslähtöinen palvelu, maailman johtavien valmistajien tuotteet ja laadukas toimitusketju. FSM oy toimii Vuoden turvallisuusyritys -palkinnon sponsorina.


fsm.fi


Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnassa luodaan tiedeperusteisesti yhteiskunnan digitaalista tulevaisuutta. Tiedekunta kouluttaa monipuolisia it-ammattilaisia tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin. Jyväskylän yliopisto tunnetaan myös kyberturvallisuuden huippuosaamisestaan. Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta toimii Vuoden turvallisuustutkija -palkinnon sponsorina.

 

Jyväskylän yliopisto


Kiwa Inspecta oy

Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia. Kiwa Inspecta Suomi on tarkastusta, testausta, sertifiointia, teknistä konsultointia ja koulutusta tarjoava lähes 600 työntekijän asiantuntijayritys. Maailmanlaajuisesti Kiwa-konserni kuuluu maailman 20 suurimman tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksen (TIC) joukkoon.
Kiwa Inspecta toimii Turvallisuusalan yhteistyön edistäjä -palkinnon sponsorina.

 

Kiwa.com


Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen vetovoimaisimmista korkeakouluista ja tarjoaa sekä alempaan että ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa turvallisuuskoulutusta. Laurea-ammattikorkeakoulu toimii kuudella kampuksella Uudellamaalla ja on kouluttanut jo yli 30 000 eri alojen asiantuntijaa. Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Vuoden turvallisuusteko -palkinnon sponsorina.


laurea.fi

Safetum oy


Safetum on kiinteistöjen ja yrityksien pelastusvalvontaan erikoistunut palveluyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Safetumin pelastusvalvojat tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpitävät tuhansien kiinteistöjen ja yrityksien pelastussuunnitelmia yhtiön verkkopalvelussa. Safetum toimii Turvallisuusalan vapaaehtoinen -palkinnon sponsorina.

safetum.fi

Taitotalo

 

Taitotalo on yksi Suomen johtavia turvallisuustekniikan koulutuspalveluja tarjoavia oppilaitoksia. Taitotalo tarjoaa yrityksille lisäarvoa tuottavat kehittämis- ja koulutusratkaisut sekä opiskelijoille kilpailukykyisen osaamisen. Taitotalo toimii Turvallisuusalan elämäntyöpalkinnon sponsorina.

 

taitotalo.fi

Turvakolmio Group

 

Turvakolmio on pian 30-vuotias, kotimainen turva-alan moniosaaja. Yhtiön ratkaisut koostuvat turvatekniikan, paloturvallisuuden sekä lukituksen monipuolisista järjestelmistä ja palveluista. Yritys työllistää noin 100 henkilöä pääkaupunkiseudulla, Tampereella sekä Lahdessa ja kasvaa vauhdilla. Lisäksi se kehittää jatkuvasti toimintaansa ja palveluitaan. Turvakolmiolle on ensiarvoisen tärkeää toimia asiakkaiden turvallisuuskumppanina, nyt ja tulevaisuudessa. Turvakolmio toimii Vuoden turvallisuuspäällikkö -palkinnon sponsorina.

turvakolmio.fi

Siemens Osakeyhtiö

 

Siemens Osakeyhtiö toimittaa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Yhtiön teknologiaratkaisut mahdollistavat kilpailukykyisen teollisuuden, älykkään sähköverkon ja tuottavat kiinteistöt. Siemensin kansainväliset huippuinnovaatiot ja paikallinen osaaminen rakentavat asiakkaiden, teollisuuden ja yhteiskunnan menestystä Suomessa. Siemens toimii Oikein Hyvän TurvallisuusOivalluksen eli OHTO-innovaatiopalkinnon sponsorina.

 

siemens.com


Zenitel Finland oy


Zenitel on maailman johtavia ip-pohjaisten äänijärjestelmien valmistajia ja toimittajia. Yritys on listattu Euronext-pörssiin Brysseliin. Yhtiö toimii muun muassa Motorolan ammattikäyttöön sekä Virve-käyttöön tarkoitettujen radiopuhelimien partnerina. Yhtiön tuotteita käytetään esimerkiksi laivoissa, tunneleissa, kaivoksissa, teollisuuslaitoksissa, vankiloissa, sairaaloissa ja kouluissa. Zenitel Finland toimii Tulevaisuuspalkinnon sponsorina.

 

zenitel.com