FINNISH SECURITY AWARDS


by Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti

Sponsorit 2020

Jokaista Finnish Security Awards -turvallisuuspalkintoa sponsoroi merkittävä turvallisuus- ja/tai riskienhallinta-alalla toimiva yritys tai oppilaitos.

Bosch Security Systems


Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia maailmassa. Sen palveluksessa oli vuoden 2018 lopulla 410 000 työntekijää, ja konsernin liikevaihto oli 78,5 miljardia euroa. Osana Bosch-konsernia toimii Bosch Security Systems, joka toimii Ohto-palkinnon sponsorina. Ohto tulee sanoista oikein hyvä turvallisuusoivallus. Ohto-palkinto on Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden ja Finnsecurity ry:n pitkäaikainen yhteinen palkinto.


Boschsecurity.com

Certego oy

Certego on Suomen suurimpia turvallisuusalan yrityksiä noin 60 miljoonan euron liikevaihdollaan. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisesti lukitus-, oviympäristö- ja turvallisuusratkaisuja kaikenkokoisille asiakkaille. Yritys myös varmistaa, että ratkaisut toimivat luotettavasti. Certego on osa Assa Abloy -konsernia.
Certego oy toimii Vuoden turvallinen organisaatio -palkinnon sponsorina.


certego.fi

FSM Group

Suomen johtava turvatekniikan ja verkkotuotteiden maahantuonti- ja tukkuliike FSM on toiminut turvallisuusalalla jo yli 25 vuotta. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki kiinteistön turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät. Suurimpia tuoteryhmiä ovat hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja it-mekaniikan tuotteet.
FSM Group toimii Vuoden turvallisuusyritys -palkinnon sponsorina.


fsm.fi


Jyväskylän yliopisto

Informaatioteknologian tiedekunta vastaa kehittyvän informaatioteknologian sekä digitalisoitumisen tuomiin tutkimus- ja koulutushaasteisiin. Tiedekunta yhdistää kokonaisvaltaisesti teknologian, informaation, organisaatioiden ja liiketoiminnan sekä ihmisen näkökulmat tutkimuksessa, koulutuksessa ja sidosryhmäyhteistyössä. Jyväskylän yliopisto tunnetaan myös kyberturvallisuuden huippuosaamisestaan. Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta toimii Vuoden turvallisuustutkija -palkinnon sponsorina.


Jyväskylän yliopisto


Kiwa Inspecta oy

Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia. Kiwa Inspecta Suomi on tarkastusta, testausta, sertifiointia, teknistä konsultointia ja koulutusta tarjoava lähes 600 työntekijän asiantuntijayritys. Maailmanlaajuisesti Kiwa-konserni kuuluu maailman 20 suurimman tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksen (TIC) joukkoon.
Kiwa Inspecta toimii Turvallisuusalan yhteistyön edistäjä -palkinnon sponsorina.


Kiwa.com


Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea on monialainen ammattikorkeakoulu, joka toimii usealla paikkakunnalla Uudellamaalla. Laurea on ainoa suomalainen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa sekä alempaan että ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa turvallisuuskoulutusta.
Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Vuoden turvallisuusteko -palkinnon sponsorina.


laurea.fi

Safetum oy


Safetum on kiinteistöjen ja yrityksien pelastusvalvontaan erikoistunut palveluyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Safetumin pelastusvalvojat tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpitävät tuhansien kiinteistöjen ja yrityksien pelastussuunnitelmia yhtiön verkkopalvelussa. Safetum toimii Turvallisuusalan vapaaehtoinen -palkinnon sponsorina.

safetum.fi

Taitotalo

Taitotalo on yksi Suomen johtavia turvallisuustekniikan koulutuspalveluja tarjoavia oppilaitoksia. Taitotalo tarjoaa yrityksille lisäarvoa tuottavat kehittämis- ja koulutusratkaisut sekä opiskelijoille kilpailukykyisen osaamisen. Taitotalo toimii Turvallisuusalan elämäntyöpalkinnon sponsorina.


taitotalo.fi

Turvakolmio Group


Turvakolmio Group Oy on pian 30-vuotias, kotimainen turva-alan moniosaaja. Ratkaisumme koostuvat turvatekniikan, paloturvallisuuden sekä lukituksen monipuolisista järjestelmistä ja palveluista. Työllistämme yhteensä n. 100 henkilöä pääkaupunkiseudulla, Tampereella sekä Lahdessa. Kasvamme vauhdilla ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palveluitamme. Meille on ensiarvoisen tärkeää toimia asiakkaidemme turvallisuuskumppanina, nyt ja tulevaisuudessa. Turvakolmio toimii vuoden turvallisuuspäällikkö-palkinnon sponsorina.

turvakolmio.fi

Viria Security oy


Viria tuottaa asiakkailleen kokonaisturvallisuutta. Tiedon ja omaisuuden turvaamisen lisäksi Virian ratkaisut auttavat tekemään tiedolla myös tulosta ja onnistuneita päätöksiä.
Viria Security toimii Vuoden turvallisuuskonsultti -palkinnon sponsorina.


viria.fi


Zenitel Finland oy


Zenitel on maailman johtavia ip-pohjaisten äänijärjestelmien valmistajia ja toimittajia. Yritys on listattu Euronext-pörssiin Brysseliin. Yhtiö valmistaa tuotteita Vingtor-Stentofon brändillä ja toimii Motorolan ammattikäyttöön sekä Virve-käyttöön tarkoitettujen radiopuhelimien partnerina. Yhtiön tuotteita käytetään muun muassa laivoissa, tunneleissa, kaivoksissa, teollisuuslaitoksissa, vankiloissa, sairaaloissa ja kouluissa. Zenitel Finland toimii Tulevaisuuspalkinnon sponsorina.


zenitel.com