FINNISH SECURITY AWARDS


by Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti

Sponsorit 2018

Jokaista Finnish Security Awards -turvallisuuspalkintoa sponsoroi merkittävä turvallisuus- ja/tai riskienhallinta-alalla toimiva yritys tai oppilaitos.

AEL

Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr on yksi Suomen johtavia turvallisuustekniikan koulutuspalveluja tarjoavia oppilaitoksia. AEL tarjoaa yrityksille lisäarvoa tuottavat kehittämis- ja koulutusratkaisut sekä opiskelijoille kilpailukykyisen osaamisen.

AEL toimii elämäntyöpalkinnon sponsorina.

 www.ael.fi

Bosch Security Systems

The Bosch division Security Systems is a leading global supplier of security, safety, and communications products and systems. In selected countries Bosch offers solutions and services for building security, energy efficiency and building automation. About 9,000 associates generated sales of roughly 1.8 billion euros in 2016. 

Bosch Security Systems toimii Ohto-palkinnon sponsorina. Ohto tulee sanoista oikein hyvä turvallisuusoivallus. Kyse on innovaatiopalkinnosta. Ohto-palkinto on Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden ja Finnsecurity ry:n pitkäaikainen yhteinen palkinto.

Boschsecurity.com

FSM Group

Suomen johtava turvatekniikan ja verkkotuotteiden tukkuliike FSM on toiminut turvallisuusalalla jo 25 vuotta. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki kiinteistön turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät. Suurimpia tuoteryhmiä ovat hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja it-mekaniikan tuotteet.

FSM Group toimii Vuoden turvallisuusyritys -palkinnon sponsorina.

www.fsm.fi

Jyväskylän yliopisto

Informaatioteknologian tiedekunta vastaa kehittyvän informaatioteknologian sekä digitalisoitumisen tuomiin tutkimus- ja koulutushaasteisiin. Tiedekunta yhdistää kokonaisvaltaisesti teknologian, informaation, organisaatioiden ja liiketoiminnan sekä ihmisen näkökulmat tutkimuksessa, koulutuksessa ja sidosryhmäyhteistyössä. Jyväskylän yliopisto tunnetaan myös kyberturvallisuuden huippuosaamisestaan.

Jyväskylän yliopiston infromaatioteknologian tiedekunta toimii Vuoden turvallisuustutkija -palkinnon sponsorina.

jyu.fi/it/tiedekunta

Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia. Kiwa Inspecta Suomi on tarkastusta, testausta, sertifiointia, teknistä konsultointia ja koulutusta tarjoava lähes 600 työntekijän asiantuntijayritys. Maailmanlaajuisesti Kiwa-konserni kuuluu maailman 20 suurimman tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksen (TIC) joukkoon.

Kiwa Inspecta toimii Turvallisuusalan yhteistyön edistäjä -palkinnon sponsorina.

Kiwa Inspecta

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea on monialainen ammattikorkeakoulu, joka toimii usealla paikkakunnalla Uudellamaalla. Laurea on ainoa suomalainen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa sekä alempaan että ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa turvallisuuskoulutusta.

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Vuoden turvallisuusteko -palkinnon sponsorina.

www.laurea.fi

LIS Group

LIS Group on yksi Suomen johtavista ja kokeneista EHSQ (environment, healt, safety, quality) järjestelmien ja niiden kehittämiseen sekä yritysten turvallisuuskulttuurin kehittämiseen panostavista yrityksistä. Yhtiö tarjoaa monipuolista turvallisuus- ja myös verkkokurssipohjaista koulutusta esimerkiksi työturvallisuuden hallinnointiin, turvakortteihin, vaarallisiin aineisiin, työsuojeluvaltuutettujen toimintaan, nostotöihin ja tarkastuksiin.

Lis Group toimii Vuoden turvallinen organisaatio -palkinnon sponsorina.

lis.fi

Mirasys Oy

Mirasys kehittää ja tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita hallitsemaan, analysoimaan ja hyödyntämään videokuvasta kerättyä tietoa monipuolisesti. Yhtiön videonhallintaratkaisuja käytetään yli neljässäkymmenessä maassa muun muassa vahingontorjuntaan, alueiden suojeluun, rakennusten hallintaan ja operatiivisen tehokkuuden parantamiseen.

Mirasys toimii Vuoden turvallisuuskonsultti -palkinnon sponsorina.

mirasys.fi

Safetum Oy

Safetum on kiinteistöjen ja yrityksien pelastusvalvontaan erikoistunut palveluyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Safetumin pelastusvalvojat tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpitävät tuhansien kiinteistöjen jayrityksien pelastussuunnitelmia yhtiön verkkopalvelussa.

Safetum toimii Turvallisuusalan vapaaehtoinen -palkinnon sponsorina.

safetum.fi

Turvakolmio Group

Turvakolmio Oy, NAS Finland Ltd Oy ja Key Management Oy muodostavat Turvakolmio Groupin. Ryhmä keskittyy sähköisten turvallisuusratkaisujen myyntiin, urakointiin, huoltoon ja ylläpitoon B2B-asiakkuuksissa. NAS Finland tarjoaa turvallisuustekniikan maahantuontia ja jakelua ketjulle ja yhteistyökumppaneille, sekä ylläpitää turvallisuustekniikan verkkokauppaa turvana.fi.

Turvakolmio Group toimii Vuoden turvallisuuspäällikkö -palkinnon sponsorina.

turvakolmio.fi

Zenitel Finland Oy

Turvajärjestelmät siirtyvät verkkoon ja integroituvat yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Zenitel on maailman johtavia ip-pohjaisten äänijärjestelmien valmistajia ja toimittajia. Yritys on listattu Euronext-pörssiin Brysseliin.

Yhtiö valmistaa tuotteita Vingtor-Stentofon brändillä ja toimii Motorolan ammattikäyttöön sekä Virve-käyttöön tarkoitettujen radiopuhelimien partnerina. Yhtiön tuotteita käytetään muun muassa laivoissa, tunneleissa, kaivoksissa, teollisuuslaitoksissa, vankiloissa, sairaaloissa ja kouluissa.

Zenitel Finland toimii Tulevaisuuspalkinnon sponsorina.

zenitel.com