FINNISH SECURITY AWARDS


by Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti

Sponsorit 2017

3T Ratkaisut Oy

3T Ratkaisut on johtava suomalainen työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin asiantuntija- ja ohjelmistoyritys, jonka kehittämät välineet ovat laajasti käytössä suomalaisilla työpaikoilla. 3T:n asiantuntijat ovat olleet mukana kehittämässä suomalaista työsuojelua jo yli 30 vuoden ajan. Tänä aikana tapaturmaiset kuolemat ovat vähentyneet maassamme 90 prosenttia.

3tratkaisut.fi

AEL

Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr on yksi Suomen johtavia turvallisuustekniikan koulutuspalveluja tarjoavia oppilaitoksia. AEL tarjoaa yrityksille lisäarvoa tuottavat kehittämis- ja koulutusratkaisut sekä opiskelijoille kilpailukykyisen osaamisen.

 www.ael.fi

Bosch Security Systems

The Bosch division Security Systems is a leading global supplier of security, safety, and communications products and systems. In selected countries Bosch offers solutions and services for building security, energy efficiency and building automation. About 9,000 associates generated sales of roughly 1.8 billion euros in 2016. 

Boschsecurity.fi

FSM Group

Suomen johtava turvatekniikan ja verkkotuotteiden tukkuliike FSM on toiminut turvallisuusalalla jo 25 vuotta. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki kiinteistön turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät. Suurimpia tuoteryhmiä ovat hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja it-mekaniikan tuotteet.

www.fsm.fi

Etelävartiointi Oy – Sydbevakning Ab

Etelävartiointi on vuonna 1993 perustettu turvallisuusalan yritys, jonka valikoimista löytyvät perinteinen vartiointi ja etävalvonta, kuten myös esimerkiksi rikosilmoitusjärjestelemät, kameravalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuusjärjestelmät sekä myös kurssit ja valmennukset. Yritys tuottaa myös monipuolisia logistiikan turvallisuus- ja tukipalveluita. Yhtiö toimii Etelä-Suomessa. Läntisin toiminta-alue on Hanko ja itäisin Kotka.

Etelavartionti.fi

Hikvision Europe B.V

Hikvision is one of the world's leading suppliers of video surveillance products and solutions. Featuring the industry’s strongest R&D workforce, Hikvision uses its state-of-the-art manufacturing facilities to design and develop innovative CCTV and video surveillance products.

http://www.hikvision.com/europe/

Jyväskylän yliopisto

Informaatioteknologian tiedekunta vastaa kehittyvän informaatioteknologian sekä digitalisoitumisen tuomiin tutkimus- ja koulutushaasteisiin. Tiedekunta yhdistää kokonaisvaltaisesti teknologian, informaation, organisaatioiden ja liiketoiminnan sekä ihmisen näkökulmat tutkimuksessa, koulutuksessa ja sidosryhmäyhteistyössä. Jyväskylän yliopisto tunnetaan myös kyberturvallisuuden huippuosaamisestaan.

www.jyu.fi/it/tiedekunta

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea on monialainen ammattikorkeakoulu, joka toimii usealla paikkakunnalla Uudellamaalla. Laurea on ainoa suomalainen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa sekä alempaan että ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa turvallisuuskoulutusta.

www.laurea.fi

Mirasys Oy

Mirasys kehittää ja tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita hallitsemaan, analysoimaan ja hyödyntämään videokuvasta kerättyä tietoa monipuolisesti. Yhtiön videonhallintaratkaisuja käytetään yli neljässäkymmenessä maassa muun muassa vahingontorjuntaan, alueiden suojeluun, rakennusten hallintaan ja operatiivisen tehokkuuden parantamiseen.

mirasys.com/fi

Safetum Oy

Safetum on kiinteistöjen ja yrityksien pelastusvalvontaan erikoistunut palveluyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Safetumin pelastusvalvojat tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpitävät tuhansien kiinteistöjen jayrityksien pelastussuunnitelmia yhtiön verkkopalvelussa.

www.safetum.fi

Turvakolmio Group

Turvakolmio Oy, NAS Finland Ltd Oy ja Key Management Oy muodostavat Turvakolmio Groupin. Ryhmä keskittyy sähköisten turvallisuusratkaisujen myyntiin, urakointiin, huoltoon ja ylläpitoon B2B-asiakkuuksissa. NAS Finland tarjoaa turvallisuustekniikan maahantuontia ja jakelua ketjulle ja yhteistyökumppaneille, sekä ylläpitää turvallisuustekniikan verkkokauppaa turvana.fi.

www.turvakolmio.fi