FINNISH SECURITY AWARDS


by Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti

Esittely

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti haluaa nostaa esiin esimerkillistä turvallisuustoimintaa ja turvallisuusinnovaatioita, joita laajalla ja monipuolisella turvallisuusalalla on.

Tarkoitusta varten lehti jakaa yhteistyössä noin 27 palkintokumppaniorganisaationsa kanssa kerran vuodessa Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot. Ensimmäisen kerran palkinnot jaettiin vuonna 2015.

Jotta Finnish Security Awardseissa saadaan hyviä palkittavia, palkintoraatien pitää saada hyviä palkitsemisehdotuksia esimerkillisistä turvallisuusteoista ja tekemisistä. Kuka tahansa voi ehdottaa ketä tai mitä tahansa joko nimettömänä tai omalla nimellään.

Palkintoehdotuksia voi lähettää lähettää osoitteeseen palkinnot@turvallisuus.com. Ehdotukset voi lähettää vapaamuotoisesti sähköpostilla tai tältä sivustolta löytyvällä esitäytetyllä lomakkeella.

Muista ehdotuksissasi nämä asiat:

 

·      Valitse ehdotuksellesi sopiva palkintokategoria,

·      Jos haluat, voit ehdottaa anonyyminä, jolloin raati ei näe lähettäjätietoja,

·      Kerro selkeästi, ketä tai mitä ehdotat palkinnon saajaksi,

·      Kerro, miksi ehdokas ansaitsee tulla palkituksi. Kerro konkreettisesti, mitä hyvää ja esimerkillistä on tehty tai saavutettu ja kerro myös yksityiskohtaisesti ja selkeästi, miten se on toteutettu tai saavutettu,

·      Lisää halutessasi suosittelijoita tai lisätietojen antajia,

·      Lisää halutessasi kuvia, videolinkkejä tai täydentäviä dokumentteja,

·      Lähetä ehdotuksesi määräaikaan mennessä.

 

Lisätietoja antaa Turvallisuus & Riskienhallinta -lehdestä Timo Lahtinen.

timo.lahtinen@turvallisuus.com

050 594 2718