FINNISH SECURITY AWARDS


by Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti

Ajankohtaista

2.11.2017

Palkintoraadit ovat valinneet osin erittäin korkeatasoisista ehdotuksista 33 finalistia, jotka on julkaistu Turvallisuus & Riskienhallinta -lehdessä 5/2017. Voit myös käydä katsomassa finalistit tältä sivustolta kohdasta Finalistit 2017. 

24.4.2017 

Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot jaetaan tänä vuonna Helsingissä Säätytalolla 21. päivä marraskuuta. Tapahtumaa tukee yksitoista turvallisuusalan merkittävää yritystä ja yhteisöä, sekä seitsemäntoista alan yhdistystä ja yhteisöä.

Kaikki yhteistyökumppanit löydät tältä sivustolta kohdasta sponsorit ja muut kumppanit.

Jokainen halukas voi ehdottaa palkittavia joko lataamalla tämän sivun "keskeltä" löytyvän lomakkeen ja toimittamalla sen sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen palkinnot@turvallisuus.com tai lähettämällä vapaamuotoisen ehdotuksensa sähköpostilla samaan osoitteeseen.

Suomessa on valtava määrä huipputason turvallisuutta edistäviä tuotteita, palveluita, yrityksiä, sekä osaavia ja taitavia ihmisiä. Jätä turha kainous pois ja ehdota palkittavia rohkeasti! Esimerkilliset asiat, ihmiset, ideat ja osaaminen ansaitsevat tulla esiin.

Ehdota heti mutta ihan viimeistään 31.8.2017.

28.2.2017

Finnish Security Awards 2017 -tapahtuman suunnittelu on edennyt aikataulunsa mukaan. Ehdokasasettelu alkaa 1.3. ja jatkuu 31.8. asti. Ehdotuksia voi tehdä kuka vain lomakkeella, jonka löydät tämän sivuston aloitusnäkymästä. Voit myös lähettää vapaasti muotoillun/ muotoillut ehdotuksesi sähköpostiin osoitteeseen palkinnot@turvallisuus.com

Palkinnot jaetaan 21.11. Helsingissä Säätytalolla. 

Tulemme julkistamaan lähiaikoina kaikki yhteistyökumppanit ja sponsorit.